روی خط خبر

موضوع: سلامت، تغذیه، تناسب اندام منبع: ساعت 24
امتیاز: 5 5

مطلب با عنوان افزایش خطر چاقی با مصرف کم میوه و سبزی از وب سایت ساعت 24 saat24 با درج لینک اصلی خبر نمایش داده شده است.

افزایش خطر چاقی با مصرف کم میوه و سبزی

ساعت 24-میوه ها و سبزی ها به دلیل چگالی انرژی پایین و کالری کم نسبت به سایر مواد غذایی برای جلوگیری از اضافه وزن و چاقی بسیار مناسب هستند.

مصرف بیشتر میوه و سبزی از طریق رژیم غذایی بدون آنکه به کالری دریافتی روزانه اضافه کند، سلامتی بخش خواهد بود. همچنین مصرف میوه و سبزی از طریق رژیم غذایی سالم با میزان کم قند، نمک و چربی به جلوگیری از افزایش وزن و چاقی به عنوان عامل خطری مستقل برای بیمارهای غیرواگیر کمک می کند.چاقی از علل عمده مقاومت به انسولین و ابتلا به دیابت نوع دو است که با مصرف میوه و سبزی می توانیم این خطر را کاهش دهیم.بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، میوه و سبزیجات منابع غنی از فیبر هستند که از اضافه وزن و چاقی پیشگیری می کنند. این منابع غنی شامل ذرت، کلم بروکلی، تمشک، کاهو، کرفس، کدو تنبل، قارچ، مرکبات و سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج است.ایسنا

مطلب با عنوان افزایش خطر چاقی با مصرف کم میوه و سبزی از وب سایت ساعت 24 saat24 با درج لینک اصلی خبر نمایش داده شده است و آپین در قبال محتوای اخبار هیچ مسئولیتی ندارد.

مطلب با عنوان افزایش خطر چاقی با مصرف کم میوه و سبزی از وب سایت ساعت 24 با درج لینک اصلی خبر نمایش داده شده است. جهت مشاهده جزئیات بیشتر به ساعت 24 saat24 مراجعه نمائید.

اخبار گوناگون